НЕШКОВИЋ: ПРОЈЕКТИ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧЕ

НЕШКОВИЋ: ПРОЈЕКТИ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧЕ

У Дому здравља Лопаре данас је положен камен темељац за изградњу објекта физијатрије и центра за ментално здравље коју ова здравствена установа финансира сопственим средствима од 400.000 КМ.

Камен темељац за објекат који ће имати површину од 250 метара квадратних свечано су положили директор Дома здравља Желимир Нешковић, начелник Лопара Радо Савић и предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић.

„Овакви пројекти живот значе у мајевичком крају“, поручио је Нешковић и додао да је ријеч о једном у низу који у овој години спроводи Дом здравља Лопаре.

Освештању и полагању камена темељца присуствовали су и лидер Српске демократске странке Вукота Говедарица и српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Иванић је подсјетио да су Лопаре примјер добре локалне власти која ради за добробит грађана и изразио задовољство што је присуствовао почетку изградње новог објекта Дома здравља у овој општини.

Говедарица је рекао да Дом здравља у Лопарама послује позитивно већ читаву деценију, захваљујући раду њеног руководства и руководства локалне заједнице.