ИЗГРАДЊА БАЗЕНА У ТОКУ

Начелник општине Лопаре Радо Савић са сарадницима посјетио је данас радове на изградњи базена у Лопарама. Гради се модеран базен са свим пратећим објектима укључујући ресторан, теретану на отвореном, дјечију играоницу, као и терен за одбојку на пијеску. Радови на пратећим објектима ће бити завршени до краја маја, а свечано отварање базена планирано је у првој половини јуна 2019. године.
„Увидјевши да у Лопарама недостаје овакав садржај, одлучио сам уложити у ово и изградити модеран базен за наше мјештане. Планирам изградњу још једног базена који ће бити покривен, као и мноштво других садржаја у нашем мјесту“, рекао је инвеститор Владо Антић.
„Ово је управо оно што недостаје нашој локалној заједници, а пружиће нашим становницима мјесто за одмор и рекреацију, као и прилику нашим ученицима да науче пливати. Општина ће се трудити да у свакој ситуацији олакша и помогне инвеститору“, рекао је начелник општине Радо Савић.
Вриједност инвестиције у првој фази до отварања базена је преко 700.000 КМ, а у другој фази која обухвата изградњу још једног базена и прекриварење 950.000 КМ.