ПРИЈЕМ ЗА УСПЈЕШНОГ СПОРТИСТУ

Начелник општине Лопаре Радо Савић уприличио је данас пријем за осамнаестогодишњег Слободана Манојловића из Лопара, фудбалера ФK „Мајевица“ Лопаре и члана KМФ „Брчко здравље“, као и Здравка Вујића предсједника KМФ „Брчко здравље“. Слободан Манојловић је од ове године члан репрезентације БиХ у футсалу до 19 година. „Учествовао сам у припремама БиХ репрезентације у футсалу у Зеници за квалификације за европско првенство које ће се одржати током марта 2019. године. Поред БиХ у групи су још и Србија, Португал и Молдавија. Двије првопласиране екипе у групи ће се пласирати на европско првенство“, рекао је Слободан Манојловић.

„Неоспоран квалитет младог Слободана је био разлог да га примимо у наш клуб, а затим и афирмишемо у правцу репрезентације“, навео је Здравко Вујић предсједник KМФ „Брчко здравље“.

„Спорт је изузетно важан за нашу локалну заједницу, а посебно ме радује успјех младих људи који су постигли добре резултате као наш Слободан. Општина Лопаре је спремна да уколико буде интересовања подржи оснивање једног таквог клуба на подручју наше општине“, рекао је начелник Радо Савић.