PRIJEM ZA USPJEŠNOG SPORTISTU

Načelnik opštine Lopare Rado Savić upriličio je danas prijem za osamnaestogodišnjeg Slobodana Manojlovića iz Lopara, fudbalera FK „Majevica“ Lopare i člana KMF „Brčko zdravlje“, kao i Zdravka Vujića predsjednika KMF „Brčko zdravlje“. Slobodan Manojlović je od ove godine član reprezentacije BiH u futsalu do 19 godina. „Učestvovao sam u pripremama BiH reprezentacije u futsalu u Zenici za kvalifikacije za evropsko prvenstvo koje će se održati tokom marta 2019. godine. Pored BiH u grupi su još i Srbija, Portugal i Moldavija. Dvije prvoplasirane ekipe u grupi će se plasirati na evropsko prvenstvo“, rekao je Slobodan Manojlović.

„Neosporan kvalitet mladog Slobodana je bio razlog da ga primimo u naš klub, a zatim i afirmišemo u pravcu reprezentacije“, naveo je Zdravko Vujić predsjednik KMF „Brčko zdravlje“.

„Sport je izuzetno važan za našu lokalnu zajednicu, a posebno me raduje uspjeh mladih ljudi koji su postigli dobre rezultate kao naš Slobodan. Opština Lopare je spremna da ukoliko bude interesovanja podrži osnivanje jednog takvog kluba na području naše opštine“, rekao je načelnik Rado Savić.