АКЦИЈА ЗА НАБАВКУ СЛУШНОГ АПАРАТА СУГРАЂАНКИ АНИ ПЕРИЋ


Омладински клуб Лопаре покренуо је данас хуманитарну акцију за набавку слушног апарата за суграђанку Ану Перић, мајку двоје малољетне дјеце.
Предсједник Омладинског клуба Давор Вићић изјавио је новинарима да Перићева од раног дјетинства има проблема са слухом, а сада у потпуности не чује, као и да је за набавку слушног апарата за оба уха потребно прикупити 3.000 КМ.
„У претходном периоду успјешно смо реализовали овакве акције на задовољство свих нас и то ћемо чинити и у наредном периоду“, навео је Вићић након састанка са начелником општине Лопаре Радом Савићем.
Савић је најавио подршку локалне заједнице за ову хуманитрану акцију којом Омладински клуб жели да помогне породици Ане Перић.
„Позивамо и друге да помогну, привреднике и све људе добре воље, како бисмо прикупили средства да заједнички купимо слушни апарат који је потребан нашој суграђанки“, рекао је Савић.
Он је похвалио рад Омладинског клуба и подсјетио да су већ успјешно реализовали хуманитарну акцију за помоћ суграђанки Терези Текић за операцију мрежњаче ока.
Након пријема код начелника општине Лопаре, кћерка Перићеве Марина захвалила је свима који могу да помогну њеној породици.
„Мој тата, сестра и ја бисмо вољели да мама чује и то би нам пуно значило. Вољели бисмо да чује наше гласове“, истакла је Марина.
Из општине Лопаре и Омладинског клуба позвали су све хумане људе да се укључе у акцију помоћи Ани Перић и у границама могућности донирају новчана средства за слушни апарат.
Средства се могу лично предати волонтерима Омладинског клуба Лопаре, који ће у наредном периоду обилазити домове суграђана, или се уплатити на жиро рачун ове организације 554-003-00000563-40 у Павловић банци.