БИЦИКЛИСТИЧКИ КАРАВАН БЕОГРАД – БАЊА ЛУКА ПРОЛАЗИ КРОЗ ЛОПАРЕ

Највећи бициклистички караван, Београд-Бања Лука, стиже и у Лопаре у петак 19.04. у послијеподневним часовима, у термину од 14 до 15 сати, гдје ће се возити 2. етапа бициклистичке трке. Караван се креће из правца Власенице, Угљевика, пролази кроз Прибој, Лопаре и иде до Брчког, што значи да ће Мајевичани имати прилику да испрате највећи бициклистички караван у регији.
Ове године на бициклистичкој трци наступиће преко 170 бициклиста који долазе из чак 19 професионалних тимова. Трка је од ове године одлуком Свјетске бициклистичке уније у вишој категорији, што аутоматски привлачи јаче тимове и професионалце. 
Очекује вас прелијеп бициклистички спектакл, те позивамо све грађане да у насељима (Малешевци, Тобут, Пељаве, Прибој, Лабуцка, Заједнице, Грађевина, Лопаре, Мачковац, Пирковци), дуж трасе и да на градским улицама дају подршку бициклистима који долазе из чак 32 земље. Такође, моле се грађани за поштовање обуставе саобраћаја на траси бициклистичке трке те праћење упутстава од стране припадника Полицијске управе Лопаре и редара.