МИРОСЛАВ КОЈАДИНОВИЋ ПРОМОВИСАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ НА ПРЕСТИЖНОМ САЈМУ У ДУБАИЈУ

Успјешни привредник и хуманитарац из Њемачке Мирослав Којадиновић на Инвестиционом форуму у Дубаију која се одржава у оквиру престижног грађевинског Сајма „Биг 5“ позвао је потенцијалне инвеститоре из ове арапске земље да улажу у Републику Српску.

Којадиновић је на конференцији учествовао као представник њемачких компанија.

-На основу теме „Инвестициони сектор и партнерство са земљама ЕУ“ сам имао прилику да учесницима форума, из области грађевине, представим потенцијале наше Републике Српске и на тако престижном мјесту објасним зашто улагати у Српску-рекао је Којадиновић.

Он је рекао да је Форум окупио 250 учесника страних привредника који су говорили о улагањима и пружању могућности за упознавање привредника, инвеститора које желе успоставити одрживу сарадњу.

-Добио сам позивницу да учествујем на представљању будућих инвестиционих пројеката из области грађевинарства, хемије и процесних система које се одржава у фебруару наредне године у саудијском граду Ријад, што је за мене велики успијех али подстрек да и даље у друштву моћних инвеститора представљам Републику Српску и потенцијале које она има али и да помогнем домаћим фирмама да остваре контакте у свијету бизниса-најавио је Којадиновић.

Сајам „Биг 5“ са традицијом од 36. година прерастао је у највеће окупљање грађевинских стручњака на Блиском истоку. На сајму се излаже хиљаде сертификованих и иновативних произвођача из цијелог свијета.