MIROSLAV KOJADINOVIĆ PROMOVISAO REPUBLIKU SRPSKU NA PRESTIŽNOM SAJMU U DUBAIJU

Uspješni privrednik i humanitarac iz Njemačke Miroslav Kojadinović na Investicionom forumu u Dubaiju koja se održava u okviru prestižnog građevinskog Sajma „Big 5“ pozvao je potencijalne investitore iz ove arapske zemlje da ulažu u Republiku Srpsku.

Kojadinović je na konferenciji učestvovao kao predstavnik njemačkih kompanija.

-Na osnovu teme „Investicioni sektor i partnerstvo sa zemljama EU“ sam imao priliku da učesnicima foruma, iz oblasti građevine, predstavim potencijale naše Republike Srpske i na tako prestižnom mjestu objasnim zašto ulagati u Srpsku-rekao je Kojadinović.

On je rekao da je Forum okupio 250 učesnika stranih privrednika koji su govorili o ulaganjima i pružanju mogućnosti za upoznavanje privrednika, investitora koje žele uspostaviti održivu saradnju.

-Dobio sam pozivnicu da učestvujem na predstavljanju budućih investicionih projekata iz oblasti građevinarstva, hemije i procesnih sistema koje se održava u februaru naredne godine u saudijskom gradu Rijad, što je za mene veliki uspijeh ali podstrek da i dalje u društvu moćnih investitora predstavljam Republiku Srpsku i potencijale koje ona ima ali i da pomognem domaćim firmama da ostvare kontakte u svijetu biznisa-najavio je Kojadinović.

Sajam „Big 5“ sa tradicijom od 36. godina prerastao je u najveće okupljanje građevinskih stručnjaka na Bliskom istoku. Na sajmu se izlaže hiljade sertifikovanih i inovativnih proizvođača iz cijelog svijeta.