ПРИЈЕМ КОД НАЧЕЛНИКА ЗА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКE

Најбољим ученицима три основне школе из Лопара, Прибоја и Кораја и средњошколског центра „Вук Караџић“ Лопаре, начелник општине Радо Савић уручио је признања и новчане награде. Признање и награде добило је пет ученика основних и четири ученика средње школе.

„Ученик сам генерације и добитник многих награда са спортских такмичења. Желим да се захвалим начелнику општине Лопаре који нам је подијелио ове поклончиће за наш успјех и стимулисање у даљем школовању“. – рекла је Ивана Миличевић, ученица основне школе „Вељко Чубриловић“ из Прибоја.

Ања Којић, ученик генерације и вуковац из основне школе „Свети Сава“ Лопаре је такође захвалила начелнику општине на поклонима и подршци у даљем школовању.

Директор основне школе „Свети Сава“ Лопаре Пајо Томић је истакао задовољство традиционалним пријемом и додао:- „Мислим да су школе на нивоу општине Лопаре имале добру сарадњу, као и моја школа, са општинском управом и са начелником и на томе се захваљујем.“

„Сваке године општина Лопаре организује пријем за најбоље ученике и то смо увијек практиковали за Ђурђевдан, за дан општине и нашу крсну славу, али ево ове године, због короне и познате ситуације, смо се одлучили да сада, само за најбоље ученике и вуковце, организујемо овај пријем.“ – изјавио је начелник Лопара Радо Савић. Он је рекао да су ученицима обезбијеђени скромни дарови и да им је пожелио пуно среће у даљем школовању и животу, а затим наставио: -„Драго ми је да на нашој општини још увијек има најбољих ученика који су своје знање показали на бројним општинским, регионалним и републичким такмичењима и такмичењима која су се одржавала и на другим дестинацијама с поносoм су представљали своју школу и своју општину самим тим и свима им честитам на успјешном завршетку школске године.“