DJECA IZ VRTIĆA POSJETILA NAČELNIKA OPŠTINE

Djeca iz vrtića u Loparama posjetila su načelnika opštine Radu Savića i uručili mu poklone koje su sami izradili povodom obilježavanja Nedjelje djeteta.
„Kao znak zahvalnosti načelniku za podršku najmlađim sugrađanima djeca su donijela skromne poklone koje su izradili sa svojim drugarima i uz pomoć vaspitača“, rekla je novinarima direktor Dječijeg vrtića „Lopare“ Daniela Cvijanović.
Savić je izrazio zadovoljstvo ovom posjetom i poželio da sva djeca sa područja opštine, kao i sva djeca svijeta, imaju lijepo i srećno djetinjstvo i dobru budućnost. „Djeca su najveće bogatstvo i naša budućnost. Važno je da briga o djeci bude na visokom nivou tokom cijele godine, a Nedjelja djeteta služi da skrene pažnju cijelom društvu na tu potrebu“, rekao je Savić.
On je delegaciji djece iz vrtića uručio poklone za njih i njihove drugare, a djeca su se predstavila i sa prigodnim programom.
U Dječijem vrtiću „Lopare“ aktivnosti povodom Nedjelje djeteta organizovane su od ponedjeljka, 5. oktobra, do nedjelje, 11. oktobra.