ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЈЕЦУ ИЗ УДРУЖЕЊА ПАРАПЛЕГИЧАРА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ

Секретар Савеза параплегичара обољелих од дечије парализе и осталих лица са инвалидитетом Републике Српске Милена Обрадовић је посјетила Удружења параплегичара општине Лопаре.
Она је том приликом са предсједником локалног удружења Пером Савићем водила разговоре о положају ове категорије становништва у општини Лопаре и уручила празничне пакетиће, које је за дјецу школског узраста донирао Савез параплегичара обољелих од дечије парализе и осталих лица са инвалидитетом Републике Српске.
„Ми смо за пакетиће, које је Савез набавио, добили једну донацију брошура од Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске које су везане за правила понашања у саобраћају, а дјеца ће та правила кроз игру и на сликовит начин усвојити“, рекла је Обрадовићева.
Предсједник Удружења параплегичара општине Лопаре Перо Савић је изразио захвалност секретару кровног савеза из Бања Луке која је, како је рекао, смогла снаге и нашла донаторе и, као и сваке године, донијела пакетиће за дјецу локалног удружења и за дјецу чији су родитељи чланови поменутог удружења.