ОДРЖАН САСТАНАК УПРАВЕ УДРУЖЕЊА МАЈЕВИЧАНА

У Лопарама је у ресторану Хелвеција одржан састанак управе удружења „Мајевичана“.
„Успјешно ћемо и ове године реализовати акцију подјеле печеница за социјално угрожене породице“ – рекао је Саво Митровић предсједник Удружења.
Удружење Мајевичана је обезбиједило 50 печеница које ће бити подијељене у порти цркве у Мачковцу, 05.01.2022.године у 11 часова, навели су из Удружења.
Стојан Стевановић члан управе удружења Мајевичана и предсједник удружења „Корени“ говорио је о обиљежавању Дана Републике Српске у Швајцарској.
„За обиљежавање Дана Републике Српске смо спремни, а и овај пут је наше Удружење носилац активности и очекујемо да 5. фебруара обиљежимо наш празник уз поштовање прописаних епидемиолошких мјера на сузбијању корона вируса у Швајцарској“- изјавио је Стевановић.
Жељко Керовић начелник одјељења за привреду у општинској управи Лопаре, упознао је чланове Удружења са инвестиционим Фондом који ће обезбиједити Општина за улагање наших људи из дијаспоре.
Састанку су присуствовали и свештеници Спасоја Радовановић и Душко Ђурић, као и директор Дома здравља Лопаре Др Желимир Нешковић.