У сусрет Божићу: Полицајци у Лопарама скупили новац и пакетима обрадовали социјално угрожене породице

У сусрет Божићу, најрадоснијем хришћанском празнику, службеници Полицијске станице у Лопарама посјетили су социјално угрожене породице и уручили им пакете са основним животним намирницама.
„Уз помоћ свих колега и добрих и хуманих људи успјели смо да скупимо новчана средства како би породицама којима је помоћ најпотребнија колико толико олакшали ове божићне празнике. Дјеци смо купили новогодишње пакетиће, а за цијелу породицу ту је пакет за основним животним намирницама“, каже за портал ИнфоБијељина полицијски службеник Полицијске станице Лопаре, Ђорђе Петровић.
„Прва породица којој смо данас уручили пакете помоћи јесте породица Рикић која броји петоро ђеце. У току дана посјетићемо још двије породице. Трудимо се да одржимо традицију када је оваква врста хуманитарне акције у питању“, каже Петровић.

Мајка Данијела исказала је велику захвалност Полицијској станици Лопаре за уручену помоћ.

„Ова помоћ нам много значи с обзиром да само супруг ради, а посебно значи ђеци. Добили смо заиста све оно што нам је неопходно. Ђеца су добила новогодишње пакетиће, а у пакету за цијелу породицу добили смо брашно, уље, прашак за веш и још много тога“, каже Данијела.