У ПЕТАК 09.04.2021.ГОДИНЕ БЕСПЛАТНА ПОДЈЕЛА САДНИЦА ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД !

Подјела садница ће бити организована 9. априла у 12 часова на паркингу испред општине Лопаре.Позивамо све заинтересоване грађане да присуствују јавној подјели садница која ће бити само на тај дан у назначеном времену.
Више о акцији на линку->>>>https://posadisvojhlad.ba/ или на ->>>>https://www.instagram.com/p/CNA4iM9leOX/О АКЦИЈИ ПОСАДИ СВОЈ ХЛАДЕколошка криза је стварност. Стварност у којој је важно предузети велике кораке. Стварност где је неопходно ширити свест о кризи у којој се налазимо.
Зелени развојни центар је организација основана са циљем да унапреди и подигне свест људи о очувању заштите животне средине. Знамо да је наша планета угрожена!
Стога, требамо помоћ нашој планети.
Дајем свој допринос пошумљавањем урбаних подручја, која су стаблима дрвећа у великој мери осиромашена, све већом хиперурбанизацијом.
Ваш највећи допринос биће да, урадимо оно што најбоље знамо, а то је: да заједно садимо стабла која ће нашој дјеци сутра осигурати кисеоник и бити природни респиратор.
Из тог разлога позивамо сваког добронамјерног да следи наш пример. А то сте управо ВИ, драги пријатељи!
Позивамо Вас да заједно са својим породицама и пријатељима, у својим двориштима или у слободном простору, засадите свој хлад!
Нема веће среће од једног кад после много година сједнете у хладу дрвета са својим ближњима, нити већег поноса од онога када кажете „ово дрвеће смо МИ засадили!“ Замислите Ваше дијете како са својим дјететом сједи тако поносно у њиховом хладу.
Зато Вас позивамо заједно са нама засадите своје породично стабло, своје дрво живота!
Позивамо и партнере, мале и велике фирме, државне и локалне институције и све који могу да помогну да ова племенита акција успије .