ОДБОРНИЦИ

СДС – СРПСКА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА

1. ГОРАН МАКСИМОВИЋ
1. ГОРАН МАКСИМОВИЋ
2. АЦО ТОДОРОВИЋ
72.Ацо Тодоровић
3. ГОРАН ТАСОВАЦ
3. ГОРАН ТАСОВАЦ
4. ДРАГО СПАСОЈЕВИЋ
4. ДРАГО СПАСОЈЕВИЋ
5. МИТАР ТОЈИЋ
5. МИТАР ТОЈИЋ
6. БОЖИДАР МАРКОВИЋ
6.Божидар Марковић
7. ДАВОР ВИЋИЋ
7.Давор Вићић
8. ДРАЖЕНКО ЂОКИЋ
8. ДРАЖЕНКО ЂОКИЋ
9. РАНКО ТОДОРОВИЋ
9. ДРАЖЕНКО ЂОКИЋ

ДНС – ДЕМОКРАТСКИ НАРОДНИ САВЕЗ

1. МИЛАН ДЕСПОТОВИЋ
1. МИЛАН ДЕСПОТОВИЋ
2. МИЛИЦА ТОМИЋ
2. МИЛИЦА ТОМИЋ
3. НАТАЛИЈА ДЕЛИЋ ЛУЈИЋ
3. НАТАЛИЈА ДЕЛИЋ ЛУЈИЋ
4. ЂОРЂЕ ПОПОВИЋ
4. ЂОРЂЕ ПОПОВИЋ

СНСД – СТРАНКА НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТА

1. РИКИЋ СТОЈА
1. РИКИЋ СТОЈА
2. СТЕВАН САНДИЋ
2. СТЕВАН САНДИЋ
3. ЛАЗАР СТАВАНОВИЋ
3. ЛАЗАР СТАВАНОВИЋ
4. ЂОКО ВАСИЋ
4. ЂОКО ВАСИЋ

ПДП – ПАРТИЈА ДЕМОКРАТСКОГ ПРОГРЕСА

1. РАДИЈА ТОМИЋ
1. РАДИЈА ТОМИЋ
2. ДАЛИБОР РИСТИЋ
2. ДАЛИБОР РИСТИЋ
3. МИЛЕНКО РИСТИЋ
3. МИЛЕНКО РИСТИЋ

СП – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА

1. ВОЈО ЈУРОШЕВИЋ
1. ВОЈО ЈУРОШЕВИЋ
2. ЦВЈЕТКО ТОМИЋ
2. ЦВЈЕТКО ТОМИЋ

СНС – СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА

1. ДРАГОМИР КЕРОВИЋ
1. ДРАГОМИР КЕРОВИЋ