Категорија │ ОБАВЈЕШТЕЊА

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Поштовани,

Дана 12.09.2021. године (недјеља) у периоду од 09,00 до 17,00 часова биће обустављена испорука електричне енергије на територији општине Лопаре, због ремонта на ТС Лопаре 110/35 кV, у сљедећим насељеним мјестима:

1. Лопаре
2. Лопаре Село

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕОбавјештавамо становнике Општине Лопаре да је једна од мјера која има за циљ успостављање прехрамбене безбједности, широм Републике Српске, додјела сјеменских пакета за потребе, прије свега осјетљивих категорија становништва и породица са минималним приходима.

Категорије које имају приоритет при избору су: вишечлане породице, самохрани родитељи, особе које су изгубиле посао, материјално необезбијеђена домаћинства која немају редовна примања, примаоци социјалне помоћи и слично...

Детаљније

ПОЧЕЛА ПОДЈЕЛА РЕГРЕСИРАНОГ ДИЗЕЛА

Подјела регресираног дизела за прољећну сјетву почела је данас за првих 149 пољопровредних произвођача.
Сви са списка достављеног од Министарства пољопривреде су телефонски позвани и потребно је да у канцеларији у приземљу општине Лопаре преузму образац за регресирано гориво. Регресирано гориво се може преузети на Нестро пумпи уз додатни попуст од 10 фенинга одобреног од „Нестро Петрол-а“.
Наредних дана се очекују додатни спискови.

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив за подношење захтјева за бањску рехабилитацију ратних војних инвалида и чланова породица погинулих бораца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске

Министарство рада и борачко инвалидске заштите, петак 16. март 202

Детаљније

ОПШТИНА ЛОПАРЕ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ: ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Детаљније

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Обавјештавамо пољопривредне произвођаче општине Лопаре да ће Општинска управа Лопаре у сарадњи са Агенцијом за пружање стручних услуга у пољопривреди из Бијељине организовати предавање из области пластеничке производње.

Предавачи ће бити проф. др Омер Куртовић са Пољопривредног факултета из Сарајева и дипл. инж. пољ. Ђорђе Глишић – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди.

Предавање ће се одржати у сали у СО-е Лопаре, 30.01.2020. године (четвртак) у 12:00 часова.

Теме предавања су следеће:
1. Гајење поврћа у затвореном простор у – Предавач проф. др Омер Куртовић, Пољопривредни факлутет Сарајево; Консултант Фарма 2;
2. Заштита поврћа у заштићеном простору – Предавач дип. инж. пољ. Ђорђе Глишић, Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди.


Општинска уп...

Детаљније

Оглас о давању у закуп пословних просторија

Детаљније

О Д Л У К А о радном времену у вријеме новогодишњих и божићних празника

Handler.aspx О Д Л У К А о радном времену у вријеме новогодишњих и божићних празника

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ


ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ БИЗНИСА ИЗ СРЕДСТАВА ФОНДА ЗА РАЗВОЈ БИЗНИСА МАРГИНАЛИЗОВАНИХ ГРУПА ЖЕНА КОЈИ СЕ СУФИНАНСИРАЈУ СРЕДСТВИМА УСАИД-а И БУЏЕТА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ ЈЕ ОТВОРЕН ДО СРИЈЕДЕ 18. ДЕЦЕМБРА 2019. ГОДИНЕ.

Детаљније