Категорија │ ОБАВЈЕШТЕЊА

ОБАВЈЕШТЕЊЕОбавјештавамо становнике Општине Лопаре да је једна од мјера која има за циљ успостављање прехрамбене безбједности, широм Републике Српске, додјела сјеменских пакета за потребе, прије свега осјетљивих категорија становништва и породица са минималним приходима.

Категорије које имају приоритет при избору су: вишечлане породице, самохрани родитељи, особе које су изгубиле посао, материјално необезбијеђена домаћинства која немају редовна примања, примаоци социјалне помоћи и слично...

Детаљније

ПОЧЕЛА ПОДЈЕЛА РЕГРЕСИРАНОГ ДИЗЕЛА

Подјела регресираног дизела за прољећну сјетву почела је данас за првих 149 пољопровредних произвођача.
Сви са списка достављеног од Министарства пољопривреде су телефонски позвани и потребно је да у канцеларији у приземљу општине Лопаре преузму образац за регресирано гориво. Регресирано гориво се може преузети на Нестро пумпи уз додатни попуст од 10 фенинга одобреног од „Нестро Петрол-а“.
Наредних дана се очекују додатни спискови.

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив за подношење захтјева за бањску рехабилитацију ратних војних инвалида и чланова породица погинулих бораца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске

Министарство рада и борачко инвалидске заштите, петак 16. март 202

Детаљније

ОПШТИНА ЛОПАРЕ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ: ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Детаљније

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Обавјештавамо пољопривредне произвођаче општине Лопаре да ће Општинска управа Лопаре у сарадњи са Агенцијом за пружање стручних услуга у пољопривреди из Бијељине организовати предавање из области пластеничке производње.

Предавачи ће бити проф. др Омер Куртовић са Пољопривредног факултета из Сарајева и дипл. инж. пољ. Ђорђе Глишић – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди.

Предавање ће се одржати у сали у СО-е Лопаре, 30.01.2020. године (четвртак) у 12:00 часова.

Теме предавања су следеће:
1. Гајење поврћа у затвореном простор у – Предавач проф. др Омер Куртовић, Пољопривредни факлутет Сарајево; Консултант Фарма 2;
2. Заштита поврћа у заштићеном простору – Предавач дип. инж. пољ. Ђорђе Глишић, Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди.


Општинска уп...

Детаљније

Оглас о давању у закуп пословних просторија

Детаљније

О Д Л У К А о радном времену у вријеме новогодишњих и божићних празника

Handler.aspx О Д Л У К А о радном времену у вријеме новогодишњих и божићних празника

Детаљније

ОБАВЈЕШТЕЊЕ


ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ БИЗНИСА ИЗ СРЕДСТАВА ФОНДА ЗА РАЗВОЈ БИЗНИСА МАРГИНАЛИЗОВАНИХ ГРУПА ЖЕНА КОЈИ СЕ СУФИНАНСИРАЈУ СРЕДСТВИМА УСАИД-а И БУЏЕТА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ ЈЕ ОТВОРЕН ДО СРИЈЕДЕ 18. ДЕЦЕМБРА 2019. ГОДИНЕ.

Детаљније

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ
ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ
ОРГАНИЗУЈЕ
ЈАВНУ РАСПРАВУ
О НАЦРТУ БУЏЕТА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

ЈАВНА РАСПРАВА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ У САЛИ
СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ ДАНА 29.11.2019.
ГОДИНЕ (ПЕТАК) СА ПОЧЕТКОМ У 12,00 ЧАСОВА

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ

Детаљније