Категорија │ ЈУ Дјечији вртић Лопаре

НАЈАВА: СЕДМА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА

У четвртак 29. јуна биће одржана Седма конференција беба у порти Цркве Рођења Пресвете Богородице у Лопарама, са почетком у 9.00 часова.
Општина Лопаре позива све родитеље дјеце старости до 12 мјесеци, са територије општине Лопаре, да присуствују Конференцији беба, те да учествују са дјецом и освоје вриједне награде.
Неопходно је да родитељи дођу са дјецом и документом који доказује датум рођења дјетета (родни лист, здравствена књижица…).
П...

Детаљније

ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ МАСКЕНБАЛ У ОКВИРУ „ДЈЕЧИЈЕ НЕДЈЕЉЕ“

Велики број дјеце, њихових родитеља, родбине, васпитача, наставника и мјештана окупио се данас како би присуствовао традиционалном дјечијем маскенбалу у Лопарама, који се одржава у оквиру „Дјечије недјеље“.
Из општинске управе Лопаре наведено је да се „Дјечија недјеља“ одржава сваке године у првој седмици октобра, те да на маскенбалу учествују дјеца из Дјечијег вртића Лопаре, као и предшколци и малишани који уз помоћ родитеља и васпитача дођу до маштовитих креација маски и костима...

Детаљније

ОСНОВЦИ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ПОСЈЕТИЛИ МАЈЕВИЦУ

Око 150 ученика трећих разреда Основне школе „Свети Сава“ из Бијељине посјетило је, у оквиру једнодневног излета, општину Лопаре.
Настaвник разредне наставе у поменутој школи Раде Симеуновић је навео да је овај једнодневни излет реализован у циљу упознавања културно-историјских споменика подручја Мајевице и подмајевичког краја како би се дјеци приближила скорија прошлост и догађаји који су се дешавали на наведеном подручју општине Лопаре...

Детаљније

МАСКЕНБАЛОМ ОБИЉЕЖЕН ПОЧЕТАК „ДЈЕЧИЈЕ НЕДЈЕЉЕ“

У оквиру „Дјечије недјеље“ у центру Лопара је одржан маскенбал уз учешће предшколске, школске и дјеце из Дјечијег вртића Лопаре који је и организовао маскенбал.Никада љепше не изгледају Лопаре него када се на улицама чује раздраганост, пјесма и жамор дјеце.Разноврсне су биле маске и костими у које су били обучена дјеца од принцеза, вила, разних суперхероја, ловаца и сл.Најљепше је бити у друштву дјеце, рекао је Начелник општине Лопаре Радо Савић, који је најавио изградњу два нова дјечија игралишта. Уз помоћ донације из Подгорице, Општина Лопаре ће припремити простор и уредити терен за постављање нових и реновирање постојећих дјечијих игралишта. Дјеца заслужују још више и ми ћемо се, као локална управа, трудити да обезбједимо што боље услове за одрастање- нагласио је Савић...

Детаљније

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

У периоду од 05.08. до 23.08.2019. године, у Дјечијем вртићу Лопаре вршиће се упис дјеце за вртићку 2019/2020. годину.

Сви заинтересовани родитељи пријаве за упис могу попунити у просторијама вртића радним данима од 7 до 16 часова.

Број дјеце је ограничен!

Детаљније