Категорија │ ФК Мајевица

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ МАЈЕВИЦЕ И ПРИБОЈА УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ У АУСТРИЈИ

На међународном фудбалском турниру за млађе категорије, који је одржан у аустријском граду Салцбург млади фудбалери фудбалског клуба „Мајевица“ из Лопара су заузели 8. мјесто, док су њихови вршњаци из фудбалског клуба „Прибој“ заузели 14. мјесто.
Велемир Марић, тренер младих фудбалера из Лопара је рекао да је задовољан постигнутим резултатима.
„Од двадесет екипа из десет земаља заузели смо 8. мјесто што преставља добар резултат“, истакао је Марић...

Детаљније

ПУШТЕН ЈЕ У РАД АУТОМАТСКИ СИСТЕМ ЗА НАВОДЊАВАЊЕ НА ИГРАЛИШТУ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА „МАЈЕВИЦА“

На игралишту Фудбалског клуба „Мајевица“ из Лопара пуштен је у рад аутоматски систем за наводњавање. Систем има 38 /pop up/ прскалица, подијељених у 6 секција, које под притиском излазе из земље.
Комплетним системом се управља помоћу програматора и овакав начин управљања омогућава минималан напор за ефикасно наводњавање терена саопштено је из управе клуба.
У саопштењу је наведено да је главни финансијер и иницијатор овог пројекта је Ђорђе Миловановић, које је донацијом у огромној мјери помогао клубу и...

Детаљније

У ТОКУ ЈЕ ПОСТАВЉАЊЕ СИСТЕМА ЗА НАВОДЊАВАЊЕ ТЕРЕНА ФК „МАЈЕВИЦА“

На терену фудбалског клуба „Мајевица“ се инсталира систем за наводњавање, који ће ријешити проблем залијевања травнате површине током сушног периода.
„Ово је један од највећих пројеката у историји фудбалског клуба Мајевица, када су у питању инфраструктурни радови, на нашем стадиону“, навео је Дејан Тешић, предсједник фудбалског клуба Мајевица.
Он је рекао да ће прскалице бити постављене испод терена, а само покретање система ће бити аутоматизовано, уз могућност његовог програмирања, те да ће се вода ...

Детаљније

„ВАЖНО ЈЕ ПОДРЖАТИ СПОРТ“ ХУМАНИСТА МИРОСЛАВ КОЈАДИНОВИЋ НАЈАВИО ПОДРШКУ ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ „МАЈЕВИЦА“ ИЗ ЛОПАРА

Хуманиста и привредник Мирослав Којадиновић из Њемачке посјетио је данас општину Лопаре у којој се састао са начелником ове мајевичке општине Радом Савићем и најавио подршку локалном Фудбалском клубу „Мајевица“ за изградњу трибина.
Којадиновић је након пријема и обиласка спортског стадиона истакао да му је част што је један од иницијатора покретања акције за изградњу трибине.
-Важно је п...

Детаљније