Категорија │ „ПАРТНЕРИ ЗА ПРИРОДУ“

МЛАДИ НА ЕДУКАТИВНОЈ РАДИОНИЦИ У ПРОЈЕКТУ „ПАРТНЕРИ ЗА ПРИРОДУ“

У оквиру пројекта „Партнери за природу“ Центар за екологију и енергију је организовао дводневну едукативну радионицу на Злаћи која се налази у Заштићеном пејзажу Коњух.
На радионици су учествовали представници Вијећа младих из Грачанице, Љубитељи природе „Вецо и Бецо“ из Лопара, Еко роњење из Лукавца и Центра за истраживања и пословну едукацију из Зворника, младе особе из четири партнерске организације.
Млади су презентoвали рад својих органи...

Детаљније

УРЕЂЕЊЕ И ЧИШЋЕЊЕ ПРИЛАЗНОГ ПУТА ИЗЛЕТИШТА НА ПОВРШНИЦАМА

Центар за екологију и енергију је са Љубитељима природе „Вецо и Бецо“ из Лопара са партнерима „Вијеће младих“ из Грачанице и „Еко роњење“ из Лукавца су 25.03.2023. године, реализовали су акцију уређења и чишћења прилазног пута и излетишта Површнице.
Прољетно уређивање прилазног пута и излетишта, прикупљање смећа и лишћа и обрезивање стабала тек је дио активности које су проведене на на Површницама.
Већ су предузете активности и договорени наредни кораци на одржа...

Детаљније

ПОЧЕЛА ЈЕ РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА „ПАРТНЕРИ ЗА ПРИРОДУ“

Центар за екологију и енергију (ЦЕЕ), заједно са парнерима на пројекту, Вијећем младих Грачаница, Удружењем Љубитеља природе “Вецо и Бецо” из Лопара, Еко роњење из Лукавца и Центром за истраживање и пословну едукацију“ из Зворника су кренули су са реализацијом пројекта “Партнери за природу”.

Сврха пројекта „Партнери за природу“ је успостављање сарадње 4 организације/удружења младих из ФБиХ и РС са циљем да се повежу кроз омладински ак...

Детаљније