Категорија │ Април-мјесец чистоће

ПРОВЕДЕНА АКЦИЈА “АПРИЛ МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ 2024”

Општинска управа Лопаре организовала је прољећну акцију уређења Лопара под називом „Април мјесец чистоће 2024“.
Начелник општине Лопаре Радо Савић је рекао да су се на позив локалне заједнице одазвали ученици и млади људи.
“Они, ево данас на Свјетски дан планете Земље, желе да пошаљу поруку о очувању животне средине и о томе да човјек на њу утиче позитивно, а не да буде неко ко је загађује”, навео је Савић.
Према ријечима Жељка Ђокића, директора Комуналног пре...

Детаљније

ПРОЉЕЋНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА – АПРИЛ МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ 2024

Општинска управа Лопаре организује прољећну акцију уређења Лопара под називом „Април мјесец чистоће 2024“.
Уклањање дивљих депонија, уређење школских дворишта и шеталишта у Лопарама, уређење приступних путева насељима, садња садница и низ других активности предвиђено је да се спроведе у понедељак, 22. априла.
Окупљање учесника је испред основне школе „Свети Сава“ Лопаре у 10:00 часова, а све информације се могу добити на број телефона 066 972 973...

Детаљније

УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА У ПИПЕРИМА

Ученици Средње школе „Вук Караџић“ Лопаре и радници општинске управе у Лопарама, као и радници Дома здравља су данас уклонили дивљу депонију у Пиперима. Овом активношћу завршена је тродневна еколошка акција „Април-мјесец чистоће“.
– Данашњим чишћењем смећа на дивљој депонији у Пиперима смо завршили акцију “ Април-мјесец чистоће“. Апелујем грађане да не бацају смеће у природу, јер тиме загађујемо природну средину и нарушавамо сопствено здравље – рекао је Ђорђе Новаковић, начелник Oдjeљeњa за општу управу...

Детаљније