Категорија │ СПОРТ

У ТОКУ ЈЕ ПОСТАВЉАЊЕ СИСТЕМА ЗА НАВОДЊАВАЊЕ ТЕРЕНА ФК „МАЈЕВИЦА“

На терену фудбалског клуба „Мајевица“ се инсталира систем за наводњавање, који ће ријешити проблем залијевања травнате површине током сушног периода.
„Ово је један од највећих пројеката у историји фудбалског клуба Мајевица, када су у питању инфраструктурни радови, на нашем стадиону“, навео је Дејан Тешић, предсједник фудбалског клуба Мајевица.
Он је рекао да ће прскалице бити постављене испод терена, а само покретање система ће бити аутоматизовано, уз могућност његовог програмирања, те да ће се вода ...

Детаљније

ЗАПАЖЕНИ РЕЗУЛТАТИ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА ИЗ ПРИБОЈА НА ТУРНИРУ У АУСТРИЈИ

Дјеца из Фудбалског клуба „Прибој“ из Прибоја код Лопара су на Међународном турниру у аустријском граду Салзбург учествовали са двије екипе у двије узрасне категорије.
“Такмичење је трајало два дана (24. и 25. јуна 2023. године), а пријављено је у обје категорије било 25 екипа из више европских држава”, рекао је Горан Тасовац, организатор одласка младих фудбалера на турнир у Аустрију.
Он је навео да је на турниру, у организацији аматерског спорт клуба Салцбург, екипа Прибоја у категор...

Детаљније

НАЈМЛАЂИ ФУДБАЛЕРИ ИЗ ПРИБОЈА ОТПУТОВАЛИ НА ТУРНИР У САЛЗБУРГУ

Млађи чланови ФК „Прибој“ су данас отпутовали на Међународни фудбалски турнир за млађе категорије у Салзбургу.
Ова спортска манифестација се одржава девети пут, а дјеца се такмиче у двије категорије. У првој категорији су најмлађи фудбалери узраста до 9 година, док у другој категорији су дјеца од 9 до 11 година.
Замјеник начелника општине Лопаре Горан Тасовац који је организатор овог одласка, рекао је да ове године ФК „Прибој“ једини клуб из БиХ који учествује на турниру...

Детаљније