МОГУЋА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА

Начелник општине Лопаре Радо Савић, са сарадницима, посјетио је привредника Винка Стjeпића на његовом имању, гдје се налази и производни погон у мајевичком селу Дријенча.
„Разговарали смо о његовој спремности и опредијељености да инвестира, на подручју општине Лопаре, у изгарадњу производно-пословне хале“, рекао је Савић новинарима.
Начелник Лопара је истакао да је Стјепића на тај корак привукла опредијељеност ове локалне заједнице да на подручју Бобетиног Брда гради пословну зону, тако да је он одлучио да за себе и своју привредну идеју резервише локацију на којој ће то реализовати.
„Господин Стјепић, као већ доказани инвеститор на подручју општине Лопаре, је добро дошао и локална администрација ће учинити све да његова пословна идеја што прије постане стварност и да доведе до новог запошљавања људи“, саопштио је Савић.
Привредник Стјепић је изразио задовољство посјетом, те захвалио начелнику Савићу и његовим сарадницима.
„Имам изузетну сарадњу са начелником и локалном управом општине Лопаре и надам се да ће се тако наставити и у будућности“, рекао је Стјепић.
Он је изнио да да би се нови погон градио на око 5000 метара квадратних, да би служио за производњу плочастог намјештаја за који је има сигуран пласман широм Европске уније, те да би улагања била и у савремене ЦНЦ машине са којима се постиже изузетна продуктивност и квалитет.
Стјепић, на подручју општине Лопаре, посједује савремену пилану и соларну електрану снаге 50 /KW/, а његов син Матеј власник је циглане у Пукишу.