ДОДЈЕЛА ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТИЋА НАЈМЛАЂИМ СТАНОВНИЦИМА ОПШТИНЕ

За сву дјецу општине Лопаре старости до десет година обезбијеђени су пакетићи, који су подијељени у мјесним заједницама, централним и подручним школама ове локалне заједнице.
„Општинска управа је припремила око 500 пакетића, а ове године је изостала традиционална подјела пакетића у Центру за културу због поштивања епидемиолошких мјера“, саопштио је Жељко Керовић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Лопаре.
Он је навео да су пакетићи уручени дјеци предшколског ураста у Дјечијем вртићу Лопаре и у школама по мјесним заједницама, ученицима од првог до петог разреда, те су тако избјегнута већа окупљања.
У циљу подршке најмлађим становницима општине Лопаре васпитачи и дјеца из Дјечијег вртића Лопаре, у сарадњи са Центром за културу Лопаре, су поводом новогодишњих и божићних празника приредили празнични програм.
Даниела Цвијановић, директор Дјечијег вртића Лопаре, је истакла да је приредба окупила преко осамдесет малишана који су уприличили програм са извођењем музичких и сценских кореографија посвећених предстојећим празницима.