ОДРЖАНА УЛИЧНА ТРКА ОСНОВАЦА И СРЕДЊОШКОЛАЦА

Поводом Дана општине Лопаре – „Ђурђевданских свечаности“ одржана је улична трка основаца и средњошколаца из ове локалне заједнице.
У конкуренцији дјевојчица шестих и седмих разреда прво мјесто освојила је Марија Стевановић, док је у конкуренцији дјевојчица осмих деветих разреда најбоља била Кристина Стјепић, обје ученице Основне школе „Вељко Чубриловић“ из Прибоја.
У конкуренцији дјечака шестих и седмих разреда прво мјесто освојио је Стефан Спасојевић, а у конкуренцији осмих и деветих разреда први до циља стигао Цвијан Митровић, обојица ученици Основне школе „Свети Сава“ из Лопара.
Код средњошколки је прва дотрчала до циља Љубица Марковић, ученица другог разреда гимназије, а најбржи средњошколац је Данијел Трупинић, ученик другог разреда елетротехничара Средњошколсог центра „Вук Караџић“ Лопаре.
Медаље најбољим основцима уручили су предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Жељко Керовић.
Начелник општине Лопаре Радо Савић, који је уручио је медаље најбољим средњошколцима, је изразио задовољство што је такмичење добро протекло и што су сви ученици без потешкоћа стигли до циља.
„Сви учесници су побједници и радостан сам што се окупило оволико такмичара. Свима им желим добро здравље, срећу и да буду успјешни у животу“, рекао је Савић.