ЗА ИЗУЗЕТАН РАД И ПОМОЋ ЛОКАЛНОМ УДРУЖЕЊУ ПАРАПЛЕГИЧАРА: МИЛЕНИ ОБРАДОВИЋ ЗЛАТНА ЗНАЧКА ОПШТИНЕ

Генерални секретар Савеза параплегичара, обољелих од дјечије парализе и осталих тјелесних инвалида Републике Српске Милена Обрадовић је за свој самопрегоран рад, несебично залагање, помоћ Удружења параплегичара општине Лопаре и наведеним категоријама становништва награђена Златном значком општине Лопаре.
Ово признање Обрадовићевој је уручено на Свечаној сједници локалног парламента које је одржана 5. маја, поводом Дана општине Лопаре и Ђурђевданских свечаности.
“Милена Обрадовић је врло активна и у највећој мјери је, кроз пројекте и донације, дала допринос Удружењу параплегичара, обољелих од дјечије парализе и других трајних инвалидности које је дјелује у општини Лопаре”, рекао је Перо Савић, предсједник поменутог удружења.
Он је нагласио да је Обрадовићева, приликом доласка на свечаност поводом Дана општине Лопаре, 4. и 5. маја организовала радионицу за израду накита и обуку ткања гдје је учешће узело пет жена удружења, те да је дјеци Дјечијег вртића Лопаре уручила вриједан пакет играчака.
Предсједник локалног удружења је изразио захвалност одборницима Скупштине општине Лопаре и руководству општине Лопаре на челу са начелником Радом Савићем, што су препознали вишегодишњи рад Милене Обрадовић и изузетне добру координацију са лопарским удружењем и истакао да је признање отишло у праве руке.