ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ

Представници општине Лопаре организовали су традиционални пријем поводом Дана општине и „Ђурђевданских свечаности“ за најбоље ученике из ове локалне заједнице, који су остварили значајне резултате на општинским, регионалним и републичким такмичењима основаца и средњошколаца.
„Традиционални пријем је оргнизован данас и на њему су били ученици основних школа из наше општине, као и ученици Средњошколског центра „Вук Караџић“Лопаре“, саопштио је начелник општине Лопаре.
Цвијан Митровић, ученик деветог разреда Основне школе „Свети Сава“ Лопаре је учесник великог броја такмичења, гдје постигао запажене резултате.
Он као свој највећи успјех издваја освојено прво мјесто на регионалном атлетском такмичењу у трци на 800 метара.
„Такође трчао сам и на општинском такмичењу на 100 метара гдје сам био први, на 800 метара гдје сам био први, освојио сам прво мјесто на општинском такмичењу из физике, био сам први на општинском такмичењу из информатике, први на општинском такмичењу из демокртије, први на регионалном такмичењу из демократије и има још тога“, рекао је Митровић.
Признања су ученицима и њиховим наставницима уручили, начелник општине Лопаре Радо Савић, директор Дома здравља Лопаре Желимир Нешковић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Жељко Керовић и начелник Одјељења за општу управу Ђорђе Новаковић.