БОРИ БОЈИЋУ УРУЧЕНА ЗЛАТНА ЗНАЧКА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ

Начелник општине Радо Савић и предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић уручили су данас Бори Бојићу из Козјака златну значку општине Лопаре.
Бојићу, који је на привременом раду у Швајцарској, Скупштина општине Лопаре је на својој сједници, која је одржана 18. априла 2022. године, једногласном одлуком, додијелила златну значку за помоћ у развоју спорта на подручју локалне заједнице.
Начелник Савић је саопштио да је због Бојићеве спријечености да присуствује Свечаној сједници Скупштине општине Лопаре, када су уручиване награде и признања, њему значка уручена данас.
Он је изразио захвалност Бојићу, у име локалне заједнице и као начелник општине Лопаре пожелио личну срећу њему и његовој породици.
Љубиша Тошић, одборник у Скупштини општине Лопаре и члан управе Фудбалског клуба „Мајевица“, клуба који Бојић помаже три деценије, је изразио задовољство што постоје такви људи као што је његов земљак и комшија Боро Бојић.
„Активности таквих људи су мени и мојим сарадницима у клубу подстрек за даљи рад“, навео је Тошић.
Он је захвалио Бојићу, али и одборницима Скупштине општине Лопаре, на челу са предсједником Миленком Ристићем што су вредновали његов труд.
Боро Бојић је изразио захвалност одборницима скупштине локалне заједнице и начелнику Савићу на додијељеном признању.
„Колико год будем у могућности, потрудићу се да и даље помогнем развој спорта у Лопарама и моја је жеља да Фудбалски клуб „Мајевица“ уђе у већи ранг такмичења“, навео је Бојић.