НЕШКОВИЋ ОТВОРИО ТУРНИР У ТЕКВОНДОУ У ПРИБОЈУ

У Прибоју код Лопара одржава се регионални турнир у теквондоу који је отворио Желимир Нешковић, директор Дома здравља Лопаре.
Александар Бештић, предсједник и главни тренер Теквондо клуба “Сокол” из Бијељине, је саопштио да се у Прибоју одржава секцијско такмичење на нивоу клуба, односно региона Бијељине, Лопара и Брчког.
Он је истакао да клубу, као организатору, дјеци и самом развоју теквондоа на Мајевици и локалној заједници, много значи подршка општине Лопаре.
„У данашњем такмичењу учествује 140 такмичара у мушкој и женској конкуренцији у свим узрасним категоријама, од најмлађих „вртићанаца“ до сениора“, навео је Бештић.
Желимир Нешковић, директор Дома здравља Лопаре, је изразио задовољство што се налази у Прибоју међу младим спортистима и захвалио њиховим родитељима и организаторима на пруженој им подршци.
„Општинска управа Лопаре увијек стоји уз наше спортисте, па тако и уз чланове Теквондо клуба “Сокол”, који има своје секције у Прибоју и Лопарама. Општинска управа ће и у наредним годинама стајати уз теквондоисте као и уз представнике других спортских клубова“, истакао је Нешковић.
Теквондо клуб “Сокол” из Бијељине постоји 17 година, секција у Прибоју егзистира 15 година, а Лопарама 7 година. Клуб броји око 400 чланова свих узрасних категорија. Такмичари клуба су освојили око 300 пехара на домаћој и међународној сцени.