ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СТИПЕНДИРАЊУ СТУДЕНАТА

Општина Лопаре је и ове године наставила са праксом стипендирања студената и након проведене конкурсне процедуре данас су потписани уговори са редовним студентима који су добили стипендије.
Јелена Лазић, студент четврте године Фармацеутског факултета у Тузли, је изразила захвалност општинској управи Лопаре на додјели стипендије.
„То ће ми помоћи око обавеза у вези са студирањем, плаћањем станарине и другим потребама, што се тичу наставка школовања“, рекла је Лазићева.
Начелник општине Лопаре Радо Савић је саопштио да су, након проведене конкурсне процедуре, потписани уговори са осам редовних студената, који су конкурисали на расписани јавни позив за десет стипендија.
„Ради се о редовним студентима са добрим просјеком оцјена и ми смо већ ево данас уплатили по четири стипендије за њих осморо, а преостале ће ићи на мјесечном нивоу“, навео је Савић.
Он је студентима који су остврили право на стипендију пожелио успјешан ток и завршетак студирања и додао да ове године на листи стипендираних доминирају студенти медицине и фармације.