АНДРЕА ЈОВИЋ И АНЂЕЛА МАКСИМОВИЋ НА ПРВОМ КАМПУ НАЈВЕЋЕГ ДЈЕЧИЈЕГ МУЗИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА

Највеће дјечије музичко такмичење „Ритам Европе“, и ове године традиционално наставља сарадњу са Општином Лопаре, пружајући прилику дјеци ове локалне заједнице да буду дио ове престижне европске манифестације.
Тим поводом представнице овогодишњег такмичења „Ритам Европе“ имају прилику да, заједно са осталом дјецом Српске, учествују на овом такмичењу, које ће се ове године одржати у граду Градишци.
„Први камп је одржан у претходна два дана, те су дјеца из цијелог региона вјежбала са професионалним тимом „Ритма Европе“, који је, осим професионализма у свом послу, талентованој дјеци пружуо и велику подршку. Ово је први у низу камп одржан у граду Градишци, домаћину овогодишњег такмичења, а у наредном периоду очекује нас још неколико кампова на којима ће такмичари додатно научити и савладати неопходно“, изјавила је координаторка испред Општине Лопаре Жељка Савић.
Ове године представнице Општине Лопаре биће Андреа Јовић и Анђела Максимовић, а представљаће државу Сјеверну Македонију са пјесмом „Нинанајна“ Елене Ристеске.