ФК „МАЈЕВИЦА“ ШАМПИОН ПОДРУЧНЕ ЛИГЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ – ПОСАВИНА

Фудбалски клуб Мајевица из Лопара је на импресиван начин постао шампион Подручне лиге Републике Српске – Посавина и пласирао се у виши ранг такмичења, те ће наредне сезоне бити члан Регионалне лиге Републике Српске – Исток.
ФК Мајевица је данас у Лопарама савладала ФК Гредице, у 21. колу резултатом 2:0, чиме је овјерена титула, стријелци су били Богдановић и Марковић.
Капитен Мајевице Симо Богдановић је истакао да је Мајевица имала изузетно успјешну сезону и изразио наду да ће у вишем рангу такмичења постићи добре резултате и да ће бити у првих пет екипа.
Предсједник ФК Мајевица Дејан Тешић је изразио велико задовољство постигнутим успјехом који је остварен у овосезонском такмичењу.
„Циљ и прошле сезоне је био као и ове улазак у виши ранг. Прошле године када сам преузео функцију предсједника клуба нисмо баш успјели на вријеме да склопимо коцкице, међутим већ ове сезоне остварен је историјски резултат и мислим да Мајевица никад није убједљивије освојила неки ранг такмичења, имали смо само један пораз и један неријешен резултат, остало су све биле побједе и на тај начин смо остварили пласман у Регионалну лигу Републике Српске – група Исток“, навео је Тешић.
Он је захвалио на подршци свим пријатељима клуба, спонзорима, начелнику општине Лопаре Ради Савићу и општинском руководству, као и мајевичкој дијаспори, који су клубу давали велику подршку како би клуб опстао и обновио како сениорски тим, тако и омладинске погоне.
Фудбалерима су након утакмице од стране Фудбалског Савеза Републике Српске, на свечаној церемонији уручене медаље и шампионски пехар.