МАЈЕВИЧКИ ПРОИЗВОДИ ПРЕДСТАВЉЕНИ НА “ДАНИМА ЛУДАЈЕ” У КИКИНДИ

Манифестација „Дани лудаје“, која се одржава у Кикинди уз традиционалне програме попут „Карневала предшколаца“, „Банатског фруштука“, „Европског кутка“ и мјерења најтеже бундеве и најдуже тикве, почела је 14. септембра, а завршава се данас.
Општину Лопаре на манифестацији су представљали чланови Удружења жена „Вриједне руке Мајевице“, а били су присутни и представници локалне заједнице, секретар Скупштине општине Лопаре Давор Вићић, директор Дома здравља „Др Роса Хаџивуковић“ Душан Шакотић и представник Туристичке организације Лопаре Слободан Симикић, за које је уприличен пријем код градоначелника Кикинде Николе Лукача и предсједника Скупштине града Младена Богдана.
Штанд удружења „Вриједне руке Мајевице“ посјетио је министар одбране и потпредсједник Владе Републике Србије Милош Вучевић.
“Изузетна нам је част и задовољство што смо учесници ове манифестације, гдје смо на најбољи начин представили домаће производе са Мајевице”, истакла је Горица Прелић, предсједник удружења.
Она је изразила захвалност министру Вучевићу и другим званичницима, као и бројним посјетиоцима који су посјетили штанд удружења.