ПРОИЗВОДИ СА МАЈЕВИЦЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ, ЛОВА И РИБОЛОВА “ИНТЕРАГРО 2023” У БИЈЕЉИНИ

На Међународном сајму пољопривреде, лова и риболова „Интерагро 2023“, који је данас отворен у Бијељини, представљена је и општина Лопаре на чијем штанду представљени производи Пољопривредне задруге “Зарац”, Удружење пчелара “Златна кошница”, воденичара Анђелка Делића, рукотворине Борке Влачић и других излагача са Мајевице.
Предсједник Скупштине општине Лопаре Миленко Ристић је изразио задовољство што се на сајму представља велика лепеза пољопривредних производа са Мајевице, који су изазвали велико интересовање посјетилаца.
“Посебно задовољство је што су штанд општине Лопаре данас посјетили бројни посјетиоци, а међу њима су били и Ведрана Илић, помоћник министра пољопривреде у Влади Србије, Војин Митровић, министар привреде и предузетништва Републике Српске и Саво Минић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, који је данас и отворио 21. Међународни сајам пољопривреде, лова и риболова“, рекао је Ристић.
Партнери Сајма „Интерагро 2023“ су Привредна комора Војводине и Привредна комора Републике Српске, а покровитељ Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.