САСТАНАК РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ТРСТЕНИКА

Начелник Радо Савић са сарадницима, поводом Дана и крсне славе општине Лопаре, је одржало састанак са представницима братске општине Трстеник Герасимом Атанасковићем и Ненадом Перовићем.
Већ годинама имамо јако успјешну сарадњу са општином Лопаре и већ дуги низ година спроводимо разне активности везане за повезивње наше двије општине“, рекао је Атанасковић.
Он је навео да је сарадња на економском, спортском и у другим видовима друштвеног живота.
„Ту смо увијек у тешким тренуцима једни за друге, а и у овим свечаним тренуцима какав је је повод Дан општине Лопаре и крсна слава. Ја бих искористио ову прилику да свим грађанима општине честитам крсну славу и Дан општине и ускршње празнике, те да им зажелим успјех у даљем раду“, казао је Атанасковић.
Начелник општине Лопаре Радо Савић је рекао да су представници општине Трстеник на обиљежавању Ђурђевданских свечаности, те да је искориштена прилика да се размијене искуства у области међуопштинске сарадње.
„Договорене су неке активности, када је питању пољопривреда, да и ми из Лопара пробамо примјенити неке пројекте које су они реализовали“, закључио је Савић.