НЕШКОВИЋ: ДЕЦЕНИЈА ПОЗИТИВНОГ ПОСЛОВАЊА

Дом здравља Лопаре завршава ову пословну годину позитивним резултатима и суфицитом у буџету који је присутан већ цијелу деценију, рекао је директор ове здравствене установе Желимир Нешковић.
„Наставили смо позитиван тренд пословања, а ове године отворили смо и ставили у функцију амбуланту у мјесној заједници Мртвица која покрива четири мјесне заједнице, обезбиједили санитетско возило, организовали цијели низ едукативних предавања за све задравствене раднике нашег колектива и помогли отварање `Народне` апотеке у оквиру Дома здравља“, рекао је Нешковић новинарима.
Он је најавио да ће у наредној години приоритет у раду бити пројекти који се тичу побољшања инфраструктуре, кадра и опреме у овој здравственој установи.
„Наши циљеви у сљедећој години су проширење просторних капацитета, долазак специјалиста доктора неуролога и уролога, као и набавка ултразвучног апарата и још једног санитетског возила“, рекао је Нешковић и захвалио здравственим радницима на успјешном и пожртвованом раду током цијеле године.
За дванаесторо дјеце радника Дома здравље Лопаре Нешковић је уручио поклон пакетиће.
На данашњем пријему, поводом наступајућих новогодишњих празника, осим здравствених радника, присуствовали су представници Српске православне цркве Лопаре, општине Лопаре, представници јавних установа ове мајевичке општине, културни и спортски радници.
Начелник општине Радо Савић похвалио је рад ове здравствене установе и најавио активно учешће локалне власти у даљем развоју Дома здравља чиме ће, увјерен је, бити побољшан квалитет пружања здравствених услуга становништву мајевичког краја.