ПРИПРЕМЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ „РИТАМ ЕВРОПЕ“

У кабинету начелника општине Лопаре, одржан је редовни састанак са делегацијом Ритма Европе, о предстојећим припремама за такмичење.
Директор програма „Ритам Европе“, Игор Карадаревић, изјавио је да је четврти по реду састанак у Лопарама, као граду домаћину такмичења, протекао у одличној атмосфери. Он је додао да је општина Лопаре прави примјер како треба да функционише једна локална заједница која је у правом смислу систем грађана. Карадаревић се посебно захвалио начелнику општине Лопаре Ради Савићу, истакавши да се он несебично заузео да што више дјеце из Републике Српске дође у Лопаре које ће у септембру 2021. године, у телевизијском финалу на РТРС-у, бити културни центар Републике Српске.
„Желимо да окупимо што више младих из Републике Српске на овом такмичењу, којем ћемо ове године ми бити домаћини.“- рекао је начелник општине Лопаре Радо Савић. Он је посебно нагласио да ће Ритам Европе допринијети учвршћивању веза између Репубике Српске и Србије, у којима ће главни актери бити млади и талентовани људи.