ТЕКВОНДО КЛУБА „СОКОЛ“ БИЉЕЖИ ЗАПАЖЕНЕ РЕЗУЛТАТЕ

Начелник општине Лопаре Радо Савић организовао је пријем за такмичаре и тренере Теквондо клуба „Сокол“ из Бијељине, поводом запажених резултата које су недавно остварили на Првенству Републике Српске у Зворнику гдје су спортисти овог клуба били екипни побједници у кадесткој, јуниорској и сениорској конкуренцији.
„Добар такмичарски погон на овом првенству су нам дјеца са Мајевице, из Прибоја и Лопара, која су такође остварила запажен резултат и освојила 10 медаља од којих четири златне, три сребрне и три бронзане“, рекао Александар Бештић, предсједник и главни тренер клуба.
Бештић је додао да клуб постоји 15 година у Бијељини, 12 година у Прибоју и четири године у Лопарама, те да је остварио веома запажене резултате како на домаћој, тако и на међународној сцени и да сваке године изњедре такмичаре који наступају за репрезентације Републике Српске и БиХ.
Захваљујући на пријему начелнику Савићу, он је рекао да је то почетак једне добре сарадње која ће бити подстрек дјеци у даљем раду, саопштено је из ове локалне управе.
„Општина Лопаре подржава спортске активности, све што доприноси развоју дјеце и њиховом дружењу, а томе помаже и овај спорт који је добро организован у нашој општини“, рекао је начелник Савић.
Он је, испред локалне зајднице, обећао финансијску подршку клубу.
Тренутне активности овог клуба су блокиране због епидемиолошких мјера, а такмичари не тренирају двије седмице па је упитан наступ на првенству БиХ, саопштено је из управе.