УНАПРИЈЕДИТИ РАД ОПШТИНСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦРВЕНОГ КРСТА

Делегација Црвеног крста Републике Српске разговарала је данас са начелником Лопара Радом Савићем о рјешавању проблема у функционисању Општинске организације Црвеног крста.
Генерални секретар Црвеног крста Републике Српске Сњежана Ковач рекла је Срни да се нада да ће разговори допринијети унапређењу рада и рјешавању одређених проблема и да ће лопарски Црвени крст у другој половини године радити у пуном капацитету.
Ковачева је истакла добру сарадњу са начелником општине Лопаре и истакла његово залагање за побољшање услова рада ове организације у локалној заједници и на цијелом простору Републике Српске.
Савић је рекао да је Црвени крст важна организација која је општини Лопаре много помогла кроз разне пројекте, а највише током клизишта и поплава које су 2014. године задесиле ову локалну заједницу.
Он је додао да помоћ не изостаје ни током пандемије, уз обећање да ће проблеми у локалној организацији бити ријешени како би она могла учествовати у пројектима који су обезбијеђени кроз рад Републичке организације Црвеног крста.