Одбојкаши из Лопара шампиони Српске

Одбојкаши „Мајевице“ из Лопара освојилли су титулу првака Републике Српске након вечерашње побједе над екипом „Љубиње Банком“ од 3:0 пред домаћом публиком.

Капитен мајевичког шампиона Немања Томић, након меча није крио задовоство освојеном титулом и успијехом.

„Направили смо велики успјех за клуб, од самог почетка знали смо да вриједимо и вјеровали смо у успјех“, рекао је Томић новинарима.

Он је нагласио да је екипа „Мајевице“ у лигашком дијелу и у плеј офу остарила све побједе уз изгубљена само три сета у читавом првенству.

Пехар је шампионима уручио предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић који је честитао домаћој екипи на освојеној титули и пожелио успјешну предстојећу сезону у Премијер лиги БиХ.

„Комплетну сезону одиграли смо без пораза и ова вечерашња побједа је 18-та у низу. Ово је историја одбојке у Лопарама“, истакао је помоћни тренер екипе „Мајевице“ Томислав Симикић.

Председница клуба Наталија Делић Лујић изразила је задовољство освојеном титулом и захвалила се на повјерењу и подршци свима који су подржали рад овог клуба.

Честитку одбојкашима упутио је и начелник општине Лопаре Радо Савић и изразио захвалност свима у клубу јер су према његовим ријечима на најбољи могући начин презентовали ову мајевичку општину.

„Борбеношћу и залагањем током цијелог првенства доказали сте квалитет и тимски дух који вас краси“, рекао је Савић.

Он је пожелио одбојкашима да свој квалитет успјешно потврде учесшћем у Премијер лиги БиХ.